Vi forædler

RAPSSORTER

Raps

Hvidblomstrede sorter af vinter- og vårraps

Knold & Top ApS udvikler hvidblomstrede sorter af vinter- og vårraps. 5 sorter har været optaget på sortslisten i Danmark og EU, men sorterne Lysidé og Jadak er nu trukket tilbage på grund af for lavt frøudbytte.

To slags raps

RAPSSORTER

Knold & Top ApS udvikler hvidblomstrede sorter af vinter- og vårraps. 5 sorter har været optaget på sortslisten i Danmark og EU, men sorterne Lysidé og Jadak er nu trukket tilbage på grund af for lavt frøudbytte. Vore sorter bruges dels som almindelig raps, dels som nichesorter til specialprodukter af frø og olie (gourmet olie).

VINTERRAPS – WITT
Hvidblomstret vinterrapssort optaget på sortslisten i Danmark og EU i 2013. Forældet af Knold&Top og repræsenteret af Nordic Seed A/S. Læs mere om sorttype, plantehøjde mv. på følgende PDF: 

VÅRRAPS – SILVERSHADOW 
Hvidblomstret vårrapssort optaget på den danske sortsliste i 2012 og på EU’s i 2013. Forældet af Knold&Top og repræsenteret af Nordic Seed A/S. Læs mere om sorttype, plantehøjde mv. på følgende PDF: 

SALG AF FRØ
Vore sorter markedsføres i Danmark primært af Nordic Seed A/S. Hvis Nordic Seed ikke fører sorten, kontakt da Knold & Top.  

Spørgsmål? Send en besked til os.